Cicle de cinema “Veus invisibles” a quatre biblioteques de districte de Terrassa / Ciclo de cine “Voces invisibles” en cuatro bibliotecas de distrito de Terrassa

ūüé¨ I paral¬∑lelament a l’exposici√≥ “Veus invisibles. Les mares solteres i la inf√†ncia abandonada al Marroc” tindr√† lloc el cicle de cinema “VEUS INVISIBLES” a quatre biblioteques de districte de #Terrassa a partir del 24/10.

Iniciarem el cicle, a la Biblioteca del districte 6 de Terrassa, amb la projecci√≥ de la pel¬∑l√≠cula Sofia de Meryem Benm’Barek que va guanyar el premi a millor gui√≥ en la categoria Un certain regard a Cannes el 2018.

Aquesta pel¬∑l√≠cula, igual que totes les altres del cicle, retrata la greu situaci√≥ d’exclusi√≥ social que pateixen les mares solteres al Marroc.

Us hi esperem!

ūüé¨ Y paralelamente a la exposici√≥n “Voces invisibles. Las madres solteras y la infancia abandonada en Marruecos” tendr√° lugar el ciclo de cine “VOCES INVISIBLES” en cuatro bibliotecas de distrito de #Terrassa a partir del 24/10.

Iniciaremos el ciclo, en la Biblioteca del distrito 6 de Terrassa, con la proyecci√≥n de la pel√≠cula Sofia de Meryem Benm’Barek que gan√≥ el premio a mejor gui√≥n en la categor√≠a Un certain regard en Cannes el 2018.

Esta película, igual que todas las otras del ciclo, retrata la grave situación de exclusión social que padecen las madres solteras en Marruecos.

¬°Os esperamos!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s