L’Estrellas Zohor i el Terrassa FC van realitzar un gran partit dissabte dia 23 a Terrassa/ El Estrellas Zohor y el Terrassa FC realizaron un gran partido sábado día 23 en Terrassa

Al finalizar el partit, les jugadores del Terrassa FC i de l’Estrellas Zohor, contentes amb els obsequis oferts per les entitats organitzadores. Les acompanyen els seus respectius entrenadors, l’àrbitra, la regidora d’Educació, Solidaritat i Cooperació; i la regidora d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Aj. de Terrassa.

Al finalizar el partido, las jugadoras del Terrassa FC y del Estrellas Zohor, contentas con los obsequios ofrecidos por las entidades organizadoras. Las acompañan sus respectivos entrenadores, la árbitra, la regidora de Educación, Solidaridad y Cooperación; y la regidora de Infancia, Adolescencia y Juventud del Ayto. de Terrassa.

Dissabte passat pel matí es va dur a terme un gran partit de futbol sala a la pista de Goel entre el Terrassa FC i l’Estrellas Zohor (equip format per jugadores d’origen marroquí pertanyents a diferents clubs) dins de la campanya #Àfrica en positiu organitzada per entitats terrassenques entre les quals es troba IMA.

Gràcies, entitats companyes, per anar plegades en aquesta tasca per a l’apoderament femení i per la lluita a favor de la igualtat.

#EsglésiaUNIDA #Jambakasala #ASSOCIACIÓDEMÉ #CCONGTerrassaporAfrica #MicrocrèditsSolidarisperl’Àfrica #OcularisAssociació #FundacióPrivadaArxiuTobellaTerrassa #AjuntamentTerrassa

El sábado pasado por la mañana se llevó a cabo un gran partido de futbol sala en la pista de Goel entre el Terrassa FC y el Estrellas Zohor (equipo formado por jugadoras de origen marroquí pertenecientes a diferentes clubs) dins de la campanya #África en positivo organizada por entidades terrassenses entre las cuales se encuentra IMA.

Gracias, entitadades compañeras, por ir juntas en esta tarea a favor del empoderamiento femenino y por la lucha en pro de la igualdad.

#EsglésiaUNIDA #Jambakasala #ASSOCIACIÓDEMÉ #CCONGTerrassaporAfrica #MicrocrèditsSolidarisperl’Àfrica #OcularisAssociació #FundacióPrivadaArxiuTobellaTerrassa #AjuntamentTerrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s