Estem a punt de finalitzar la nostra campanya! / ¡Estamos a punto de finalizar nuestra campaña!


#ConfinamentMaresSolteresMarroc     #ConfinamientoMadresSolterasMarruecos

Us recordem que queden 5 dies per finalitzar la nostra campanya anual de micromecenatge, CONFINAMENT O FAM: EL DILEMA DE LES MARES SOLTERES AL MARROC.

Fins al dia d’avui hem recaptat 2.315 €, als quals cal afegir la donació de 1.500 € que ja tenim garantida per haver arribat al mínim de 2.000 € mitjançant aportacions ciutadanes. Aquests 1.500 € addicionals seran aportats per diferents empreses que col·laboren en la iniciativa Matchfuding #T2M 2020 de la plataforma migranodearena.

Per tant, la recaptació total aconseguida fins avui és de 3.815 €, el 95% de l’objectiu que ens vam fixar. Ens falten només 193 €! Ajuda’ns amb el teu gra de sorra, per petit que sigui, a poder mantenir les accions de suport a les mares solteres i els seus infants que l’Associació Solidarité Féminine realitza durant el període d’emergència sanitària provocat per la COVID-19.

Testimoni d’una dona de 20 anys, filla de mare soltera:

“M’entristeix veure la meva mare cansada, esgotada, amb l’aspecte d’una persona deu anys més gran del que és en realitat. Sé tot el que ha hagut d’aguantar, conec les privacions que ha patit, els sacrificis que ha fet en els seus intents per pal·liar les carències. Em faig gran i cada cop tinc més consciència de tot això. Quant esforç per aconseguir que portéssim una vida decent en aquell ambient hostil i miserable! Si ella no hagués estat aquí, al meu costat, avui jo no estaria aquí. Vés a saber on em trobaria: en un orfenat, en una família d’adopció, de minyona en una casa, o al carrer…

Desitjo que la meva mare, a través del meu testimoni, sàpiga que li estic infinitament agraïda. També voldria dir a la societat, a totes les mares, que el patiment no ha estat en va. Tant de bo amb això aquestes mares puguin portar una vida millor i vegin que van encertar quan van decidir quedar-se al costat dels seus fills. Qui pot ocupar-se millor d’un fill que la seva pròpia mare?”

Cada dia neixen al Marroc 196 infants fills de mares solteres i 13 d’ells són abandonats.  Ajuda’ns a seguir protegint les dones i els infants més vulnerables del Marroc!

Si pots, FES UNA APORTACIÓ I DIFON AQUEST MISSATGE!

MOLTES GRÀCIES!

______________________________________________________________________

Os recordamos que quedan 5 días para finalizar nuestra campaña anual de micromecenazgo, CONFINAMIENTO O HAMBRE: EL DILEMA DE LAS MADRES SOLTERAS EN MARRUECOS.

Hasta el día de hoy hemos recaudado 2.315 €, a los cuales debe añadirse la donación de 1.500 € que ya tenemos garantizada por haber llegado al mínimo de 2.000 € mediante aportaciones ciudadanas. Estos 1.500 € serán aportados por diferentes empresas que colaboran en la iniciativa Matchfunding #T2M 2020 de la plataforma migranodearena.

Por lo tanto, la recaudación total conseguida hasta hoy es de 3.815 €, el 95% del objetivo que nos fijamos. ¡Nos faltan sólo 193 €! Ayúdanos con tu grano de arena, por pequeño que sea, a poder mantener las acciones de apoyo a las madres solteras y sus hijos que la Asociación Solidarité Féminine realiza durante el período de emergencia sanitaria provocado por la COVID-19.

Testimonio de una mujer de 20 años, hija de madre soltera:

Me entristece ver a mi madre cansada, agotada, con aspecto de persona diez años mayor de lo que es en realidad. Sé todo lo que ha tenido que aguantar, conozco las privaciones que ha sufrido, los sacrificios que ha hecho en sus intentos por paliar las carencias. Me hago mayor y cada vez adquiero más conciencia de todo ello. ¡Cuánto esfuerzo para conseguir que lleváramos una vida decente en aquel ambiente hostil y miserable! Si ella no hubiera estado ahí, a mi lado, hoy yo no estaría aquí. A saber dónde me encontraría: en un orfanato, en una familia de adopción, de criada en una casa, o en la calle…

Deseo que mi madre, a través de mi testimonio, sepa que le estoy infinitamente agradecida. También quisiera decir a la sociedad, a todas las madres, que el sufrimiento no ha sido en vano. Ojalá con ello estas madres puedan llevar una vida mejor y vean que acertaron al decidir permanecer junto a sus hijos. ¿Quién va a ocuparse mejor de un hijo que su propia madre?”

Cada día nacen en Marruecos 196 niños hijos de madres solteras y 13 de ellos son abandonados. ¡Ayúdanos a seguir protegiendo a las mujeres y a los niños más vulnerables de Marruecos!

Si puedes, ¡HAZ UNA APORTACIÓN Y DIFUNDE ESTE MENSAJE!

¡MUCHAS GRACIAS!

 

 

Deixa un comentari