Nova mesura implantada pel ministre de l’interior marroquí / Nueva medida implantada por el ministro del interior marroquí

El ministre de l’interior marroquí s’erigeix com a tutor legal dels infants adoptats. Ha establert la mesura de prohibició de viatjar sense autorització del jutge de menors als infants adoptats. Podeu obtenir més informació d’aquesta notícia en aquest article.

ministeri_interior_marroquí

El ministro del interior marroquí se erige como tutor legal de los niños adoptados. Ha establecido la medida de prohibición de viajar sin autorización del juez de menores a los niños adoptados. Podéis obtener más información de esta noticia en este artículo.

 

2 pensaments sobre “Nova mesura implantada pel ministre de l’interior marroquí / Nueva medida implantada por el ministro del interior marroquí

  1. l’article parla d’un fet molt greu. a partir d’ara els nens kafalats necessiten un permís del jutge per viatjar. Diu que alguns adolescents s’han sentit humiliats pel tracte policial…es a dir afecta a tots el kafalats, no només als nous. el article és critic i directament diu que el ministre incompleix la llei i deixa als nens kafalats marginats i en la indefensió i convida a les associacions i a les families adoptives a portar el cas davant el consell d’estat per demanar l’anulació.
    Si us plau, cal fer un seguiment de la qüestió i pensar si es convenient que nosaltres hi fem alguna cosa
    Mercè Batlle

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s