Fantàstiques notícies / Fantásticas noticias

Fantàstiques Notícies

Estimades famílies, tenim una notícia fantàstica que comunicar-vos:Avui han donat la kafala a 10 de les famílies estrangeres bloquejades, la majoria espanyoles.

Des d’IMA volem felicitar a totes les famílies, que amb la seva voluntat i decisió, ho han fet possible. Sabem que ha estat una espera dura, duríssima, amb moments de gran desesperació. També esperem que aquesta espera no s’allargui gaire per a la resta de famílies bloquejades.

També volem agrair l’ajuda a totes les persones que han contribuït a que els dos Ministres de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón i Mustafa Ramid, hagin arribat a un acord. En especial, a ses Majestats el Rei Joan Carles I i el Rei Mohamed VI, i la Princesa Lalla Zineb.

Podeu llegir la notícia a “El País”.

Fantásticas Noticias

Queridas familias, tenemos una noticia fantástica que comunicaros: Hoy han dado la kafla a 10 delas familias extranjeras bloqueadas, la mayoría españolas.

Desde IMA queremos felicitar a todas las familias, que con su voluntad e ilusión, lo han hecho posible. Sabemos que ha sido una espera dura, durísima, con momentos de gran desesperación. También esperamos que esta espera no se alargue demasiado para el resto de familias bloqueadas.

También queremos agradecer la ayuda a todas las personas que han contribuido a que los dos ministros de justicia, Alberto Ruiz Gallardón y Mustafa Ramid, hayan llegado a un acuerdo. En especial, a sus Majestades el Rey Juan Carlos I y el Rey Mohamed VI y a la princesa Lalla Zineb.

Podéis leer la noticia en “El País”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s